Oppgave#16 Derfor kan ikke Flux soda i lengden erstatte Purpurbrus

flux

Definer lengden..
Du stiller meg spørsmålet, og jeg er delvis enig og uenig.

Purpurbrusen er, i likhet med Flux soda, en brus, men en brus utenom vår verden. For de som ikke vet, så er purpurbrusen fra en fantastisk verden. Den er skapt av honningen som blir laget av bier på størrelsen med fugler. Biene får nektaren fra Purpurrosen, en rose som kun vokser i den fantastiske verdenen.

Purpurbrusen har en smak som ikke kan defineres, men likevel kan man ikke la være å prøve, hvis man skulle være så heldig å få smake den. Smaken har verdens videste spekter av smaker, den smaker rett og slett alt, men i en tilfeldig rekkefølge. Banan, jordbær, sitroner, vanilje, sjokolade. Ja, alt som DU synes er godt.(egen teori den siste der).

Det som gjør denne brusen enda mer fantastisk, er at når du først smaker den i munnen, vil smaken spre seg til hele kroppen. Fingrene kan kjenne smaken av sjokolade. Bakerst i ganen kan du kjenne jordbær. Vanilje i den venstre tåa.

ALT dette, fra kun 1 dråpe.
og det er mange dråper i 33cl…

Flux Soda er en brus fra vår egen verden, smaken her er også udefinert, men selve opplevelsen er kortvarig og ensformig. Ikke misforstå, ensformig på en god måte, den samme udefinerte smaken om og om igjen.

Likevel, vil jeg prøve å sjokkere deg med at Flux Sodaen ville vinne i lengden. Purpurbrusen høres fantastisk ut, gjør den ikke? så hvorfor vil den tape i lengden? Vel! Selvfølgelig vil noe så fantastisk ha en bieffekt.. Etter at kroppen opplever det smaksjokket over tid, vil den til slutt miste all sans for smak og følelser. Du vil bli en nummen person som går rundt uten å føle noe. Hadde du holdt deg til flux soda, ville den fortsatt smakes gang på gang på gang.

Altså kan Flux soda i lengden erstatte Purpurbrusen. Og premisset for oppgaven er feil.

Oppgave#17 går til Erlend H og lyder Fele og melodi grand prix er garantert suksess. Innleveringsfrist er torsdag ved lunsjtider.

Vist 1225 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Jeg tror purpurbrus egentlig er flux soda med heroin.

Nummen er greit. Jeg har lyst på 33 cl purpurbrus anydag.

Enig med deg, Sebmac. Bedre med greit nok enn avhengighet.

Hvis man bestiller ti kasser flux soda, får man den gratis tilkjørt. Noen som blir med på å spleise?

Jo takk det gjør jeg gjerne! Kunne tenke meg litt til påsken :)

du så verbet jeg brukte? SPLEISE? show me the money :-)))

Har fått ei flaske flux soda. Kvar slurk er ein smakseksplosjon. Ein brus med dimensjoner.

Annonse